Gambling Blog

Kaszinó-őrült szerencsejáték-addikt figurák kalandozásai az épelméjűség határmezsgyéjén.

A suited connector, különösen az egyszínű 78s a legkitűnőbb lap az AA letöréséhez:)

Friss topikok

Első bejegyzés

2007.06.30. 16:35 CheckFoldi Bettina

Annyira mindegy, mit írunk ide. Naplót kezdeni nem könnyű, viszont az biztos, hogy ha beindul, az "Első Bejegyzés" - t aztán nem olvassa majd senki. Ars poeticat ezért ne is várjatok tőlem, én viszont várok ajánlatokat egy (vagy több) alig használt jó állapotban lévő bankroll managementre sürgősen. Főként omaha holdemről akarok írni, rulettről és blackjackről például egyáltalán nem, azért mégis inkább texas holdemről fogok írni és a videó pókerről.



Arról a nevetséges kijelentésről meg, hogy őrültek vagyunk, nincs mit mondani. Igaz. Csak a múlt héten 40ezret toltam át moneybookersen PokerStarsos és PKRes számlámra, Pokerstarson négyszereztem, PKR-en előbb 25ből csináltam 380at, aztán 111ből 1035öt. Dollárban. Most egy freerollos 10dollárral bűvészkedek VegasPokeren, van 3.28... Na el is fogyott. Teljes nullán vagyok, ez jóformán a létállapotom. A maximum eddig 4400 dodó volt, ameddig felvittem bankrollt, olyankor aztán egyszer csak adakozó üzemmódba váltok. Ez tűnhet viccesnek is, de inkább szomorú... Talán majd a blogpajtik segítenek a serious gambling problem kezelésében. Nekik is van, még régebben, mint nekem.   

A többiek szintén abnormálisak. Bár erről majd bejegyzéseik tanúskodnak. Remélem mihamarabb ők is jelentkeznek.

Addig is egy tornanyereményem:

 
Poker world thrilled as Checkfoldi Bettina takes huge $37.20 tournament prize. "Fame won't change me" says Checkfoldi Bettina


By Special Correspondent.

PKR NEWS - Checkfoldi Bettina fought a field of 31 tough competitors to take 1st place in the PKR $3 PL Omaha Tournament and $37.20. "It was an incredible display", said one observer, "everyone was on the edge of their seats". The result marks another big step in Checkfoldi Bettina's meteoric rise to poker stardom. "I predict big things from Checkfoldi Bettina", said a poker insider, "all the ingredients are there; skill, determination, guts - and a slightly funny haircut."


Mind milliomosok leszünk nemsokára, főleg ha nem csak egymás ellen játszunk. Nem?

Szólj hozzá!

Címkék: start checkfoldi

A bejegyzés trackback címe:

https://kisvakond.blog.hu/api/trackback/id/tr21181514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása